Gezocht: jonge makers

Gezocht: jonge makers

Gepubliceerd op 08.02

Voor BLAUWDRUK - van ma 13 t/m zo 19.03 - gaat Vooruit op zoek naar jonge makers die zin hebben om twee uur, één dag of nacht of een volledige week van Vooruit hun atelier te maken. We bieden de voormalige Ticketbalie aan als een tijdelijke werk- en ontmoetingsplek voor jonge makers en denkers. Tekenaars, schilders, bouwers, psychologen, schrijvers, dichters, economen, theatermakers, vormgevers, digital kids, dansers, filosofen: anything goes.

Tijdens BLAUWDRUK willen we zoveel mogelijk verschillende jonge mensen met elkaar in contact brengen en ze laten samenwerken, discussiëren, nadenken, confronteren, ... De voormalige Ticketbalie wordt daarvoor ground zero. In het tijdelijke atelier kunnen dingen gemaakt, geschreven en getoond worden.

Hoogtepunt van het atelier is donderdag 16 maart. Die dag beginnen we om 9:00, met een ontbijt. Om 12:00 staat een Lunch Keynote (met gratis soep) op het programma. En om 17:00 volgt er nog een stevige Apero Keynote. Het definitieve programma met namen en uren volgt binnenkort, check hier alvast de updates.

Geïnteresseerd? Meer weten? Schrijf je in via arno@vooruit.be en vermeld je naam, gsm-nummer en ‘discipline’.